E-TWINNING PROJEMİZ TOGETHER WE TRANSFORM

21.06.2023 93

İngilizce Öğretmenimiz Hicran HATİPOĞLU ve 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle yürütülen ''Together We Transform'' isimli E-Twinning projesi yurtdışında İtalya, Azerbeycan ve ülkemizde farklı şehirlerden ortakları ile çeşitli etkinlikler yapmaya Ocak 2023 (sistemsel sorunlar nedeniyle Mart 2023) tarihinde başladı ve devam ediyor. Farklı öğrenme seviyelerindeki öğrencilerin; sanat, doğa ve yaratıcı drama alanlarında bir araya gelmeleri, ortak şeyler yapmaları ve herkesle empati kurmaları amaçlanan projede mart ayından bu yana geri dönüşüm ve doğayı koruma alanında yoğunlaşan tasarım odaklı etkinlikler düzenleniyor. Web 2.0 araçlarının kullanıumı, çevreye duyarlılık, djital oyunlar, ortaklarla ingilizce konuşulan çevrim içi toplantılar gibi pek çok faaliyet yapılan projede öğrencilerimizin disiplinler arası pek çok kazanımı elme etmesi amaçlanmaktadır. Hem eğleniyorlar hem etkinliklerle teknolojiye ayak uyduruyorlar ve ingilizcelerini geliştiriyorlar.Haziran 2023 tarihinde projemize katılım tamamlanmış olacaktır.